O Nama


 

Restoran Gentlemen je ugostiteljski objekat u Novom Sadu u ulici Branka Bajića 9k, na izlasku na veliki Bulevar Evrope. Izlazak ulice na ovaj bulevar neizostavno će Vas dovesti do nas, bilo da dolazite iz Novog Sada ili iz nekog drugog grada. U bilo koje doba dana da Vas put navede do nas, želimo da doživite potpuni ugođaj, da budete zadovoljni i uvek nam se vraćate.


Nudimo Vam jutarnji mir, ispijanje odlične prve kafe kao početak aktivnog dana uz prelistavanje dnevnih novina ili časopisa - ćutanje ili razgovor; telefon ili laptop; kraći espresso i doručak; osmeh, i dan zaista može da počne.


Opustite se i uživajte u našem prostoru koji smo brižljivo uredili modernim dizajnom, a koji predstavlja spoj elegancije i urbanog stila, pri čemu kombinacija pastelnih tonova sa jarkim stvara toplu atmosferu koja neosporno prija.
U ovakvom okruženju poželećete čašu kvalitetnog vina, ručak ili večeru uz stare ili nove prijatelje.


Restoran Gentlemen se potrudio da u svoju ponudu uvrsti i originalan jelovnik. Imajući u vidu da svaki gost ima poseban karakter, ukuse i zahteve, ponuda hrane i pića je raznovrsna. Služimo doručak, hladna i topla predjela, supe, čorbe, potaže, jela od mesa, jela od ribe, risotto, paste, salate i deserte.
Probajte naša jela i kombinacije ukusa koji će Vas osvojiti. Poslovni ručak ili večeru učinićemo koliko god je moguće sa naše strane, uspešnim.

Naravno, Gentlemen je mislio na sve, pa tako izabrana jela možete poručiti telefonom i ukusni obroci će Vam biti dostavljeni na navedenu adresu.
 

Naše osoblje je tu da Vam pruži vrhunsku uslužnost i ljubaznost. Šoljica kafe ili večera za Vas i Vaše prijatelje, Gentlmen ne pravi razliku - ponosno Vam je na usluzi uz iskreni osmeh.


Široka paleta vina iz regiona nezaobilazna su ponuda Gentlemena. Miris vina evocira i očekivani ukus.
Restoran Gentlemen Vam nudi paletu od očekivanog do neočekivanog ukusa: penušava, dezertna, bela, rose, crvena vina... Jer, vina su za uživanje, a za to smo se svakako pobrinuli i to upravo želimo da Vam pružimo.

Hedonističko veče u našem restoranu rezervisano je sredom za posebno uživanje uz zvuke violine. Uz hranu i vino, opravdaće potpuni hedonizam.
 

Gentlemen je elegantan gostoljubivi gospodin, raspoložen da upotpuni Vaše društvo od jutarnjih do kasnih večernjih sati.

 

Opustite se i uživajte u našem prostoru koji smo brižljivo uredili modernim dizajnom. U ovakvom okruženju poželećete čašu kvalitetnog vina, ručak ili večeru uz stare ili nove prijatelje.

_______________

Imajući u vidu da svaki gost ima poseban karakter, ukuse i zahteve, ponuda hrane i pića je raznovrsna. Probajte naša jela i kombinacije ukusa koja će Vas osvojiti.

_______________

Široka paleta vina iz regiona nezaobilazna su ponuda Gentlemena. Gentlemen Vam nudi paletu od očekivanog do neočekivanog ukusa: penušava, dezertna, bela, rose, crvena vina...

_______________

Restoran Gentlemen dostavlja hranu na Vašu adresu. Pozovite +381 21 3019 837 ili +381 62 97 0000 7 i poručite ukusna jela iz naše ponude.

_______________

Vrhunski kanapei, plata sireva, voćne dekoracije i još mnogo maštovith kreacija ukusnih zalogaja Restoran Gentlemen pravi za Vaše važne prilike i događaje. Pozovite nas.

_______________

Pogledajte kako je bilo na otvaranju Gentlemen concept bar&restaurant. Hvala svima koji su uveličali svojim dolaskom ovaj naš veliki dan. Dobro nam došli!

_______________